Bezoek de Kwekerij

20180430 155827 small

Bomen!

Daar is het ons om te doen. Al meer dan 30 jaar kweken we mooie bomen. Bomen die stuk voor stuk een eigen karakter hebben en de ruggengraat vormen van elke tuin, erf, plein of straat. Bomen zijn geen massa-artikelen. Iedere boom krijgt in onze kwekerij zijn eigen ruime plek of staan in z'n eigen pot zodat 'ie sterk en veerkrachtig wordt. Zo groeien alle bomen na plaatsing gegarandeerd gezond verder in uw tuin of erf.

Bomen zijn een deel van onze natuur en daar past duurzaam telen bij. Binnen de kwekerij word geteeld volgens de nieuwste inzichten, maar duurzaam telen is bij ons al jaren de normaalste zaak van de wereld! 

En een boom, die  koop je niet zomaar. Het moet een boom zijn die bij u past en waar u lang van kunt genieten. Die met u mee groeit en elk seizoen zijn eigen uitstraling heeft. Voor zo’n keuze neem je de tijd. Die tijd maken wij voor u wanneer we u meenemen over onze kwekerij op zoek naar de juiste boom.

Kom dus gerust een kijkje nemen. U bent van harte welkom, maar bel of mail eerst even voor een afspraak. Dan krijgt u ook echt onze volste aandacht.

Kwekerij

Spoordonkseweg 150
5688 SR Oirschot

Bereikbaarheid

Mail:
Geert: +31 (0)6 - 537 991 61
Ike: +31 (0)6 - 208 454 92

Sociale Media

FB: Boom-de-kwekerij
Insta: @boom_de_kwekerij

Openingstijden

Zaterdag: 10:00 - 13:00
Overige dagen alleen
op afspraak.